PP
Nr 1 - (-1) A może by tak coś innego na lady a nie ostatni event, w końcu podium, pasuje zabłysnąć

Nr 2 - (-1) Stylizacja niemal identyczna jak na poprzednim zdjęciu lady, może troche poprawiona na plus ale mimo wszystko jest niemal identyczna...
Nr 3 - (2) Fajne pomieszanie ciuszków, które tworzy nową wersję tej sukienki. Podobają mi się purpurowe akcenty które tak jakby ożywiają całość

Nr 4 - (1) Cóż stylika jest gotowcem ale starym, buzia lady średnio mi się podoba i paznokcie bym wyrzuciła całkiem

Nr 5 - (2) Ładnie, elegancko. Zrezygnowałabym z paznokci i dała lżejszy makijaż.
Nr 6 - (1) Na pierwszy rzut oka fajnie, ale im dłużej się wpatruje tym więcej dziwnych połączeń tu widzę. A sukienkę samą w sobie lubię

Nr 7 - (1) Stylizacja wmiare ładna, skromna ale znośna. Jedynie ta buzia jakaś taka niezadowolona, lady jest przecież aniołkiem to czemu tak?

Nr 8 - (3) Tu bym dała spokojnie trójeczkę, fajne kolory, ciepło i przyjemnie. Może troche bym nad makijażem popracowała
Nr 9 - (2) Ostatnia kolekcja na sobie, ale przynajmniej nie boli w oczy

Nr 10 - (2) Ładna, elegancka, zrezygnowałabym z diademu na głowie i paznokci lub wachlarza, bo to się to rzuca w oczy.
FTV
Nr 1 - (-2) Z tego co mi się obiło o uszy osoba ta ma problem z komputerem.. ale na telefonie też da się zrobić stylkę jakąkolwiek inną, a nie stać tydzień w tym...
Nr 3 - (3) Ładna zimowa stylizacja, fajny pomysł na zakrycie nóg piórkową spódnicą, ciekawie to wyszło w tym połączeniu.
Nr 4 - (-2) Nie nie nie, ten płaszcz mi w ogóle nie pasuje od takiej stylki, poza tym zakolanówki do butów odsłaniających stopę?
Nr 5 - (1) Ten makijaż na czole średnio mi pasuje, fryzura dodaje młodzieżowego wyglądu całości

Nr 7 - (1) Czerń z bielą klasyczna, nic w sumie co by psuło tą stylizację ale jakoś mnie to nie przekonuje na podium

Nr 8 - (-1) Tak mi troche wszystko z innej bajki wygląda, makijaż mi się nie podoba
Nr 10 - (-1) Twarz lady jak dla mnie całą stylizację zepsuła doszczętnie, czemu te usta tak blisko nosa są a brwi takie wysokie...