Jak zapewne niektórzy zauważyli "pouszkadzałam" trochę te mebelki, które wkleiłam na forum.

Mogłabym napisać, że zdziwiłam się, gdy na jednym z blogów zobaczyłam te moje "buble", ale jakoś wcale mnie to nie zdziwiło. Autorki tego bloga już przyłapałam na kradzieży mojej pracy, której poświeciłam swój wolny czas i nie oczkuję ani nie oczekiwałam z tego tytułu żadnych korzyści, oprócz własnej przyjemności i tego, że komuś może to się przydać.
Chodzi oczywiście o blog, który prowadzi jeden z klubów z Areny Mody, a dokładniej Klub 4YOU (ostatnio przemianowany na Wanita Fenix) i autorka tych postów PearlPrincessx3

A oto co znalazłam na tamtym blogu:

Jasne, że się wkurzyłam za te kradzieże, ale z drugiej strony, jak trzeba być bezczelnym i głupim, żeby kraść i nie patrzeć co się kradnie, czyli w tym wypadku niepełnowartościowe elementy. Wiem, że sama pozwalam się okradać, bo robię te eventy w sposób, z jednej strony jak tylko mogę wyraźny, ale z drugiej niestety łatwy do skopiowania. Ale nie wiem, kim trzeba być, żeby żerować na czyjejś pracy, jednocześnie mając na blogu coś takiego:

Pytanie, czyja to tak naprwadę własność, bo na pewno nie autorek bloga. Ani pomysł, ani praca.
Ponadto zablokowały możliwość kopiowania ze swojego bloga czegokolwiek:

ale same uważają, że im wszystko wolno i jak widać od wszystkich:

Tu przynajmniej podały źródło, bo przy tak wyraźnym oznaczeniu trudno by było im wmówić, ze to ich.
A teraz hit:

Jak widać autorki wyznają zasadę Kalego: jak nam kraść z bloga, to źle, ale jak my ukraść innym to dobrze. I jeszcze to strasznie paragrafami. To może teraz ja te panie postraszę?