Źle mnie zrozumiałaś. Jako gracz konta sobie nie przeniesiesz, nie zrobi też tego nasz admin. Tylko producent może tego dokonać, a nie ma interesu by to robić.Polla pisze:Zdaję sobie sprawę, że zysk czerpać muszą wszyscy po drodze, a jeżeli jest wykonalne to powiedz w jaki sposób
Ja możliwość przeniesienie konta widzę tylko w jednym przypadku. Za jakiś czas, gdy ta gra się zestarzeje i nie będzie już przyciągała tylu ludzi co teraz, ktoś z NK może stwierdzić, że nie potrzebują takiej starej gry w swoim katalogu i czas zrobić miejsce na jakąś nowszą, lepszą produkcję. Wtedy będą dwa wyjścia - albo konta graczy Areny Mody z NK zostaną usunięte, albo przejmie/odkupi je producent gry i wtedy będzie można grać już normalnie. Innej szansy nie widzę.
Piszesz, że miałaś problemy, bo NK odsyła Cię na AM, a AM odsyła do NK. To ja opowiem swoją historię.
Była promocja na diamenty 100% i zdecydowałam się, że kupię. Na NK otrzymałam komunikat, że zakupiłam 180 diamentów, ale w grze dostałam już tylko 90 czyli jakby bez bonusu. Zgłosiłam sprawę na kontakt w grze, ale oczywiście odesłano mnie na support NK informując, że płatnościami zajmuje się NK.
Piszę więc na support NK i taką odpowiedź otrzymuję:
"Drogi Użytkowniku, dziękujemy za wiadomość. Najprawdopodobniej w tej sytuacji w grze pojawiła się pewnego rodzaju promocja, która została zakończona zanim transakcja została sfinalizowane (księgowanie środków nie zawsze następuje natychmiastowo - wynika to ze specyfiki działania banków). W tej sytuacji sugerujemy bezpośredni kontakt z producentem danej gry, być może w zaistniałej sytuacji zgodzi się na uzupełnienie środków".
Nieźle, nie? Być może producent się zgodzi

Ostatecznie admin diamenty mi doładował, zaznaczając, że zakup był widocznie po czasie promocji i dlatego brak bonusowych diamentów. Jak to więc się stało, że potwierdzenie zakupu było jasne i oczywiste? Potwierdzenie zdążyło dojść, a diamenty już nie? Napisałam wtedy, aby dodali w grze jakiś wyraźny licznik czasu trwania happy hour, tak aby ludzie widzieli dokładnie ile jest do końca promocji i nie ryzykowali zakupu diamentów w ostatnich minutach trwania zniżki, ale jest jak jest.
Granie w Arenę Mody poprzez NK jest beznadziejne, ale zaczynać grę od zera to jeszcze gorsza opcja. Prędzej przestałabym grać niż założyła nowe konto.