Pasul 4

Pasul 5

Până găsesc eu chitaristul îmi refac rezerva de smaralde. Din 960 mai am 125
Moderatori: SubAdministratori, Moderator FORUM, Super Moderator Forum
Allexys scrie:diiu, n-am inteles ceva...acolo in colt zice la tine "27 de zile"...27 pana la logodna sau cum? nu am inteles
logodna o programezi cand vrei tu?
si misiunile astea sunt pe timp? gen...ai x zile sa cauti un cantaret, altfel o iei de la capat? sau asta e 27 de zile?
si nu am inteles cum anume e asta cu cautarea cantaretului....dai si acolo smaralde sau cum?
Diiu scrie:DeniFrumy scrie:OMG. Le-as lua pe toate
Asta zici acum, dar pun pariu că o să te răzgândești când te vei apuca te petrecere
Eu iau fix 30. Nu am de ce să arunc cu smaralde în stânga și în dreapta
Sabii scrie:mi-am strâns smaralde pentru logodnă , dar chiar mi-se pare foarte scump totuladică cheltui în jur de 2000 smaralde
chiar mai mult. mai aveți print-uri Diiuleț, Lulu?
Allexys scrie:Sabii scrie:mi-am strâns smaralde pentru logodnă , dar chiar mi-se pare foarte scump totuladică cheltui în jur de 2000 smaralde
chiar mai mult. mai aveți print-uri Diiuleț, Lulu?
Nu cred ca mai sunt, sau daca mai sunt, nu cred ca mai sunt multe...(sarcini/printuri)
Dupa calculele mele, daca ai face logodna doar cu smaralde, ti-ar trebui macar 4000...
*nu sunt un geniu la mate, deci nu sariti pe mine daca poti face si cu mai putin
Am ceva smaralde, dar nu vreau sa fac logodna doar cu 50 de persoane...vreau diamante T_T
Diiu, la ce sarcina esti?
Coafurile si hainele pe care le iei pentru logodna iti vor ramne dupa la salon si in garderoba? Spuneti da pls
Allexys scrie:
Diiu, la ce sarcina esti?
Allexys scrie:Q: De exemplu, daca am ales locul cu 50 de invitati si mai completez cateva sarcini, ma pot intoarce sa schimb locul, sa iau de exemplu ala nelimitat? Sau ce aleg, aia ramane?
Înapoi la Barfe si Critica Fashion Arena
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori