Pagina 1 din 1

Probleme achiziţionare diamante

MesajScris: Dum Dec 22, 2013 11:18 am
de Natashe
Bună ziua!
Am o problemă de ceva vreme.Nu ştiu dacă este una generală sau mi se întâmplă doar mie. Vreau să cumpăr diamante nu prin SMS, ci prin card, dar nu pot, nu se efectuează până la capăt operaţiunea. Ce ar trebui să fac, în afară de faptul că ar trebui să încerc prin altă metodă? :|

Re: Probleme achiziţionare diamante

MesajScris: Dum Dec 22, 2013 1:34 pm
de Krisstyna
Topic mutat din secțiunea
Probleme/Bug-uri Joc LadyPopular
în secțiunea corespunzătoare
Probleme Plați1. Ce tip de card folosești? ( Maestro, Visa Electron, MasterCard etc. )
2. Pentru tranzacțiile online cardul trebuie să conțină codul CVV sau CVC. Acest cod este codul de securitate al cardului. El este numit CVC(CARD VERIFICATION CODE) de către Mastercard și CVV(CARD VERIFICATION VALUE) de către VISA. CVV/CVC este un cod de securitate format din ultimele 3 cifre tipărite pe spatele cardului. Numărul apare în zona cu semnătura ta, cu litere înclinate la stânga. Acest cod este un element de siguranţa suplimentar pentru validarea unui card autentic într-o tranzacţie.
3. De asemenea asigură-te că introduci corect datele cerute de pe card (numărului cardului de pe fața acestuia trebuie scris fără spații, iar numele titlularului cardului exact cum apare pe card, chiar cu majuscule si spații între nume daca așa apare. Este posibil ca în cazul în care cardul este înrolat in sistemul 3D Secure, tranzactia să nu fie efectuată dacă nu introduci parola în relație cu banca (sau una setată personal de titulatului cardului) dacă este solicitată într-un mic formular după ce intrduci corect datele de pe card.
4. :! Atenție: introducerea gresită a datelor de pe card de 3 ori consecutiv va bloca cardul pentru tranzacții online, masură luată pentru a prevenii fraudele. În acest caz poate fi deblocat pentru folosirea online sunând la numerele de pe card (apar pe spate pe marginea de sus sau jos a cardului) se cer datele titularului cardului si parola în relație cu banca (scrisă și contractul pentru contul bancar).

Re: Probleme achiziţionare diamante

MesajScris: Dum Dec 22, 2013 5:27 pm
de Natashe
Îmi cer scuze că am postat dincolo, am uitat de această secţiune. :blush:

1. Tipul de card folosit este Maestro.
2.Cred că aici greşeam, neştiind că la acest cod se luau ultimele 3 cifre din codul mare(sper că am înţeles bine).

Re: Probleme achiziţionare diamante

MesajScris: Dum Dec 22, 2013 11:28 pm
de Krisstyna
Nu din codul de 16 cifre de pe fața cardului ci ultimele 3 cifre de pe spatele lui în dreptul semnăturii. Se pare ca nu toate cardurile Maestro au cod CVC. Cel mai sigur și ușor ar fi să atașați un card Visa Electron la contul bancar, cu ajutorul căruia veți putea face orice fel de tranzacții online.

Re: Probleme achiziţionare diamante

MesajScris: Lun Dec 23, 2013 7:31 am
de Natashe
Mullţumesc mult pentru timpul acordat şi pentru ajutor. Cred că aceasta rămâne singura soluţie, într-adevăr. :D

Re: Probleme achiziţionare diamante

MesajScris: Vin Ian 09, 2015 9:21 pm
de Lyly
Imagine