Reguli Joc

Moderatori: SubAdministratori, Super Moderator Forum

Reguli Joc

Mesajde vdshark » Joi Mar 04, 2010 11:21 am

I.Generalitati

1.Inregistrarea:

Jocul Ladypopular este un joc pe calculator.Inregistrarea este gratuita si singura conditie este acceptarea acestor reguli.

2. Conturi:

Fiecare jucator/persoana trebuie sa aiba doar un singur cont.

3. Forum:

Adresa forumului este http://forum.ladypopular.ro .Toate aceste obiectii se consideră o incalcare a acestor norme si poate duce la sanctiuni pe forum si joc.Administratorii jocului nu au voie sa joace, exceptie de la aceasta regula sunt moderatorii forumului.

4.Jocul Lady Popular:

Echipa LadyPopular nu este responsabila pentru greseliile de interpretare a optiunilor pe care jocul le ofera.LadyPopular este un joc virtual si desi este apropiat de viata reala ramane o copie virtuala a ei.Operatiile estetice in viata reala sunt operatii serioase care trebuie tratate cu grija si cu intelegere.Legea interzice operatiile estetice persoanelor sub 18 ani.Inainte de a lua o astfel de masura este bine sa ascultati un sfat de la prieteni,familie sau un expert in operatiile estetice.

5.Updatarea jocului Lady Popular:

LadyPopular este un joc dinamic care va fii updatat la diferite perioade.Noi trasaturi si articole vor fii adaugate.Orice jucator in conformitate cu aceste reguli nu are dreptul de a protesta impotriva acestor schimbari.

6.Jucarea LadyPopular de catre minori:

Orice minor este obligat sa-si informeze parintii in legatura cu inregistrarea in joc (din cauza legilor din tara ta ).
6.1 Donatiile catre acest joc pot fii facute cu stiinta si acordul parintiilor.
6.2 Minorii nu pot folosii mesageria privata in joc."
6.3 Minorilor nu li se permite sa foloseasca forumul cu exceptia sectiunii speciale “Forumul Little Lady's”.

*Echipa jocului nu este responsabila pentru varsta falsa data la inregistare.

II. Interdictie si penalizari :

1.Inregistrarea multipla :

1.1 Inregistrarea multipla inseamna autentificarea unui jucator mai mult de o data pe un singur cont. Este strict interzis şi sancţiunile pentru încălcarea acestei reguli se aplică indiferent dacă conturile sunt zero sau dezvoltate.
1.2. Participantii care folosesc acelasi calculator trebuie sa anunte administratorul imediat dupa intregistrarea a mai mult de un cont prin support.ladypopular.com.
Jucatorii de pe conturi avertizati de administrator ca nu au voie sa foloseasca acelasi calculator sunt pedepsiti daca fac acest lucru.
In timpul jocului pe acelasi calculator jucatorii nu au dreptul sa :

*voteze pentru celalalt
*sa se dueleze cu celalalt
*sa asigure ajutor titluarilor conturilor de pe acelasi calculator
*sa particpe in vreo actiune coordonata cu participantii de pe acelasi calculator impotriva altuia
*autentificarea mai mult de un cont pe acelasi calculator simultan.

1.3 Pentru inregistrarea multipla de asemenea luam in considerare crearea unui cont de pe alt IP.
Nota:Acestea sunt doar cateva exemple de inregistrare multipla directa sau indirecta.

1.4 Autentificarea multipla are ca pedeapsa blocarea conturilor fara nici un avertisment.

2. Bug-uri si instructiunile jocului:

Pentru bug este considerat o greseala cinstita in codul produsului,care permite utilizatorului sa beneficieze de joc in mod neautorizat si/sau impiedica echipa de server si/sau software pentru a indeplini sarcinile stabilite si de asteptat.

2.1 Daca un jucator gaseste un bug in joc,trebuie neaparat sa informeze administratorul.Si pentru nerelatarea acelui bug contul ii va fi blocat fara avertisment.
2.2 Dacă un jucător foloseste raportul, dar bug-uri nerezolvate, jucătorul este pedepsit cu o reducere de o jumătate de punct.
2.3 Cand direct/intrare intr-un cont strain fara stirea proprietarului e haking,indirect / interfera cu jocul pe un cont strain / orice actiune daunatoare impotriva altui jucator dupa server , ofensatorul o sa fie pedepsit cu blocarea contului.
2.4 Intr-o maniera deschisa de a pacali sistemul intr-o actiune deliberata de a strica munca serverului si cand incearca sa manipuleze codurile jocului ofensatorul o sa fie pedepsit cu blocarea contului.

*Administratia de joc isi păstrează dreptul de a solicita despăgubiri în timp, în conformitate cu legislaţia Republicii Bulgaria pentru despăgubiri şi rambursarea cheltuielilor administrative.


3. Butii:

Se numesc buti (automat) script-uri în orice formă, care simulează activitatea într-un cont (cum ar fi inclusiv scripturi automate nu intra in joc). Utilizarea oricarui but este strict interzisă şi se pedepseşte prin blocarea contului.

4.Santaj si insulte:

4.1. Orice fel de şantaj şi ameninţări (fizice, în comparaţie cu viaţa virtuală) care au dus la jucători, poate duce la limita sau nelimita de blocare a contului moment în care este făcut. La discreţia echipei blocarea se poate aplica, de asemenea, pentru a avea acces la forum. Când un jucător estel pedepsit prin blocarea contului de 5-48 ore. Recidiva în puterea de apreciere a contului echipa poate bloca pe termen nelimitat.

4.2. Insulte:

Insultele de orice fel,indiferent cui ii sunt adresate si in cazul in care acestea au fost publicate,de exemplu intr-un comentariu pe profilul personal cu nume Leiden si animalul de companie etc.,vor fii penalizati in consecinta,la prima abatere 5 la 48 de ore,numele jignitoare vor fii cenzurate.

4.3. Imagini si avatare:

Imaginile sau avatarele cu incarcatura erotica mare,pornografie,violenta,vor fii cenzurate,un ultilizator ce foloseste aceste imagini va fii pedepsit in modul descris la sectiunea 1.1 si 1.2.

4.4 Voturi si comentarii:

Utilizatorii nu pot împărtăşi (într-un mesaj personal,într-un comentariu pentru profilul de joc,pe forum sau în alt mod care nu figurează în aceste reguli) ceea ce au votat.

5. Sanctiuni:

Subiectele sanctiunii disproportionate in raport cu jocul sunt punctele 1,2,3,4,5,6 si 7 a acestor reguli si :

5.1. Incercarile de presiune pentru consumatorii membrilor echipei de joc in ordine de a obtine orice preferinta peste alti jucatori in joc.
5.2. Utilizarea unor tehnici din partea consumatorilor să obţină informaţii confidenţiale de la alţi utilizatori, parole, coduri de diferite tipuri, precum şi toate tipurile de informaţii la care nu ar avea acces în mod normal.
5.3. Eludarea regulilor de joc de la un calculator/IP utilizand software-ul pentru a ascunde adresa de IP a utilizatorului,deschiderea publica a serverelor si alte metode.
5.4. Ofensive si nume obscene.
5.5. Ofensive si nume obscene si/sau avatare pe forum sau in joc.
5.6. Insulte şi ameninţări de la utilizatori la echipa de joc, indiferent de tipul, locaţia şi ora la care li se adresează. Echipa îşi rezervă dreptul de a acţiona în mod discreţionar, în abuzul dovedit, informează fără explicaţie sau din cauza oricărei entităţi externe.
5.7. Insulte şi ameninţări de către membrii echipei de joc catre utilizatori (vezi secţiunea anterioară). Sancţiunile se aplică absolut la toţi membrii de la joc, indiferent de statutul lor de caritate.


*Echipa îşi rezervă dreptul de a aplica pedeapsa la fiecare dintre următoarele tipuri gasite fara notificare la jucători.

Sanctiunile sunt:

*interdicţia temporară expresiilor de interes în forumul de joc;
* Interdicţie permanentă expresiilor de interes în forumul de joc;
* Interdicţii temporare privind accesul la forumul de la joc;
* Interzicerea permanentă a accesului la forum a jocului;
* Interdicţia temporară de utilizare a mesajelor sistemului de joc;
* Interdicţie permanentă cu privire la utilizarea de mesaje sistem de joc;
* Interdicţia temporară de participare la joc;
* Interdicţie permanentă de participare la joc;
* Şterge contul de utilizator;
* Conturi multiple ce au dovedit la dezactivarea tuturor conturilor implicate în ea
* Blocare / acces de filtrare a maşinilor implicate în joc.

Dovedită în acest context, înseamnă că echipa a considerat în unanimitate caz de încălcare. El (echipa) nu este obligat să dea explicaţii pentru decizia sa.

Notă: Întrebări despre conturile blocate / acces, drepturi limitate, etc, care pot fi stabilite la support.ladypopular.com. Limbaj grosier, insulte si solicitarea repetată de comentariu după ce a fost obţinut, astfel nu vor fi tolerate.


6.Anunturi:


Pentru a interzice orice publicitate in domeniile neautorizate de informaţii de utilizator în comentarii despre alti jucatori sau nume de utilizator sub forma de text, bannere, link-uri, imagini, avatare etc.

III.Raportare:

1.Raportarea jucatorilor:

Raportarea unui jucator pentru orice violenta facuta in joc se face aici:

http://support.ladypopular.com
http://xs-software.com/contacts.php.

Verificarea se face de către echipa din joc .
Când raportezi illegal de la un jucător la altul, în scopul de a pedepsi reporterul adversarul suferit sancţiunile pe care le-ar suferi atunci când raportarea probe de
vinovăţie.


2. Raportarea către membrii echipei:

Când suspectati abuz de către membrii echipei, un jucător sau un grup de jucători pot solicita control. O astfel de cerere este numai de a http://xs-software.com/contacts.php. În dovadă a vinovăţiei, pedeapsa ar trebui să fie o retragere a tuturor drepturilor la joc şi excluderea din echipa de lucru.

* Cererile şi solicitările vor fi analizate de către personalul de gestionare a XS Software, cu excepţia cazului în care sunt scrise.
* In cazul in care acuzatiile aduse se gasesc a fii nefondate jucatorul va fi pedepsit cu ban permanent atat pe joc cat si pe forum.

IV.Aditii:

1.Revizuire a decizilor administrative:

Acţiunile desfăşurate de către moderator pot fi anulate doar de către acelaşi sau un administrator.

2. Beneficii:

2.1. Dacă un jucător sufera de bug-uri sau erori de echipa de la joc, în general, ar trebui să fie compensate.
2.2. În cazul în care jucătorii încearcă să eludeze decizia de un moderator prin conectarea cu alte moderatori, jucătorul va fi pedepsit prin blocarea contului. O excepţie este conectarea cu administratorul.


3. Obiecţii:

Orice obiecţiune la normele nerezonabile ar putea conduce la oricare dintre sancţiunile de mai sus sau blocarea contului din joc. În funcţie de gradul de abatere pedeapsa poate fi extinsă nu numai pe LadyPopular joc, dar o negare în continuare a serviciului, inclusiv forum LadyPopular. Echipa membrilor LadyPopular este de acord pentru a sancţiona acţiuni, cum ar fi cele mai bune din cunoştinţele noastre şi viziune.

4.Cazuri enumerate:

Administratorii de joc rezervă dreptul de a pedepsi, la discreţia jucătorilor încălcarea regulilor într-un mod care nu sunt menţionate în ele.


V. Donaţii:

Performanţa companiei de a dona XS Software JSCo fie prin SMS sau o altă metodă alternativă, nu se supun, să se întoarcă sau compensare. În contul de pedeapsa pentru jocul disproporţionat în raport cu normele actuale, echipa nu este obligata să transfere de la sancţiuni nanocredite un cont nou sau pentru a compensa cumva proprietarul.

A da un cont de dezvoltare a jocului face un donator. Acest lucru este complet act voluntar în numele proprietarul acesteia şi nu implică echipa de joc în nici un fel. Fiecare donaţie aduce in considerare o serie de diamante, care permite proprietarului de a utiliza opţiuni suplimentare pentru o anumită perioadă de timp. Statutul de donator împuterniceşte donatori la alţi utilizatori, şi, de asemenea nu le dă dreptul de a solicita despăgubiri de la orice fel de acţiuni ulterioare împotriva lor în echipa de încălcările dovedite.

VI.Echipa de Joc:


Nu este recomandat pentru membrii echipei să joace LadyPopular, indiferent de nume şi de formă. Cu exceptia jocului se face numai în cazurile în care membrul are puterea numai în forumul de joc. Echipa Joc:

* Nu este raspunzator pentru eventualele daune (legate de joc sau nu) de către utilizatori ca urmare a participării lor în joc.
* Nu este responsabil pentru orice jucători la problemele asociate cu maşină de joc sau un joc de genul asta.
* Îşi rezervă dreptul la despăgubiri pentru jucători exclus în urma pierderilor suferite ca urmare a acţiunilor echipei
* Îşi rezervă dreptul de a face rectificări în toate aspectele legate de joc fără notificare prealabilă cu privire la aceasta.
* Îşi rezervă dreptul de a modifica / completeze aceste norme, deoarece se temea de o eliberare de masă de la joc şi pe forum.
* Îşi rezervă dreptul de a suspenda accesul la joc acolo unde este necesar, fără notificare prealabilă cu privire la aceasta. Acest lucru este valabil atât pentru opriri programate de întreţinere din cauza serverelor, şi în situaţii accidentale sau de urgenţă.

VII. Contacte:

Singura formă oficiala de contact cu administraţia de joc este la http://support.ladypopular.com. Puteţi utiliza, de asemenea, la forumul http://www.forum.ladypopular.ro prin plasarea de teme în secţiunile relevante sau prin comunicări personale, dar echipa nu este necesar pentru a se întâlni acolo.

IX. Utilizatori:

Prin înregistrarea unui cont in joc declară că au citit aceste conditii si sunt de acord cu privire la ei că vor respecta normele de fair-play şi sunt dispuşi să suporte sancţiunile menţionate mai sus, dacă echipa consideră că este necesar. Acceptă ca responsabilitatea lor de a fi informat periodic cu privire la modificările aduse normelor. Necunoaşterea normelor nu scuză acei jucatori care le-au încălcat. Ei sunt obligaţi să aibă grijă de informaţii cu caracter personal şi să nu le furnizează celorlalte persoane, inclusiv foşti membri sau actual al echipei. În furnizarea de astfel de echipa nu va avea nici o responsabilitate.


Drepturile asupra jocului aparţin XS Software JSCo (http://xs-software.com)

Drepturile asupra textului aparţine XS Software JSCo şi e interzis reproducerea lui în orice formă fără acordul nostru scris.

_______________________
Echipa Jocului LadyPopular

floricica Master Game Administrator
vdshark Master Game Administrator
Sofia Sub Administrator
***Pentru a lua legatura cu unul dintre Membrii Staff-ului, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe numele lor, veti fi redirectionati pe profilul lui/ei.

_______________________
Legenda grupurilor:
Master Game Administrator
Administrator joc LadyPopular, responsabil de jocul ladypopular.ro

SubAdministrator
Membru al forumului care se ocupa cu darea de informatii precise despre joc.

Operatorul
Membru al forumului care se ocupa cu darea de informatii precise despre joc.
Ultima oară modificat de ThunderStorm pe Lun Feb 11, 2013 6:35 pm, modificat de 6 ori în total.
Motiv: adaugire staff joc
vdshark
Game Admin
Game Admin
Junior Membru
 
Mesaje: 23
Membru din: Mie Feb 24, 2010 6:33 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

REGULAMENT JOC

Mesajde Sofia » Lun Oct 31, 2011 2:59 pm

Dragi jucatoare,

Va reamintim ca este interzis sa cereti BANI, VOTURI, DIAMANTE – duce la banarea pe joc timp de 3 zi.

De asemenea toti cei care cer CONTURI, parola sau user-ul unui jucator primesc BAN PERMANENT pe joc.


Spamul pe joc este pedepsit prin restrictioanarea jucatorului timp de 2 zile, prin punerea acestuia pe Mute, ceea ce inseamna ca in perioada respectiva nu va mai putea trimite nici mesaje si nici comentarii pe joc nici unui alt jucator.

Organizarea de concursuri pe joc se pedepseste cu 5 zile de ban pe joc.

Sunt interzise posturile cu continut sau linkuri de tip pornografic, politica extremista, material imoral si ofensiv, linkuri catre site-uri sau nume de firme(jocuri). De asemenea sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, incluzand pagini de download ilegal si warezï duc la banarea pe joc timp de 7 zile.

De asemenea toti jucatorii care cer conturi prin mesaje sau comentarii vor fi banati pe o perioada de 7 zile, ulterior fiind verificati, iar daca se dovedeste ca si-au insusitt fraudulos alte conturi care nu le apartin vor fi banati permanent.

Este interzis sa aduce-ti injurii, sa jigniti sau sa vorbiti intr-un mod necivilizat atat cu alti membrii ai jocului cat si cu membrii staff-ului, acest lucru duce la banarea pe joc timp de 5 - 7 zile, in functie de gravitatea situatiei.

Toti jucatorii care incearca sa-si faca reclama, campanie mascata prin trimiterea de mesaje in joc pentru a beneficia de voturile celorlalte jucatoare vor fi banati timp de 3 zile.

Odata cu introducerea noului podium ne-am gandit ca trebuie sa va faceti cat mai cunoscuta si cat mai populara domnisoara si de aceea veti avea voie doar sa trimite-ti link-ul domnisoarei pe care doriti sa o sustine-ti fara a cersi si a cere voturi pentru ea sau alte domnisoare.
Ultima oară modificat de Sofia pe Sâm Iun 09, 2012 4:37 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: schimbare regulament
Imagine
Avatar utilizator
Sofia
Senior Membru
 
Mesaje: 239
Membru din: Mar Mai 11, 2010 1:15 pm
Localitate: Baia Mare
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Drapelul Naţional:
RomaniaRomania

Re: Reguli Joc

Mesajde Sofia » Lun Ian 30, 2012 1:14 pm

II. Interdicție și penalizări

Înregistrarea multiplă

Înregistrarea multiplă înseamnă înregistrarea a mai mult de un cont de catre un jucator. Este strict interzis iar sancţiunile pentru încălcarea acestei reguli se aplică indiferent dacă aceste conturile sunt la început sau deja dezvoltate.

Participanții care folosesc același calculator trebuie să anunțe administratorul imediat după înregistrarea a mai mult de un cont, prin trimiterea unui bilet (Feedback).

Jucatorii care nu au anuntat administratorul că folosesc același calculator vor fi pedepsiti.

În timpul jocului pe același calculator jucătorii nu au dreptul să :

*voteze pentru celălalt

*să se dueleze cu celălalt

*să asigure ajutor titluarilor conturilor de pe același calculator

*să particpe în vreo acțiune coordonată cu participanții de pe același calculator împotriva altuia

*înscrierea simultană în mai multe conturi pe același calculator.

Este, de asemenea, considerata înregistrare multiplă crearea unui cont de pe o alta IP adresa, cu scopul de a srijini in orice mod contul principal, de exemplu prin votare sau provocare.

Nota: Acestea sunt doar câteva exemple de înregistrare multiplă directă sau indirectă.

Înregistrarea multiplă este pedepsită cu blocarea permanenta a conturilor fără niciun avertisment.

Folosirea Bot

Se numesc bot (automat) script-uri în orice formă, care simulează activitatea într-un cont (sunt excluse scripturile automate ale jocului). Utilizarea oricarui bot este strict interzisă şi se pedepseşte prin blocarea contului fără avetrizare prealabilă.

3. Returnarea plăţii (Chargeback)

Înseamnă cerere de reurnare a banilor după achiziţionarea unui serviciu în joc şi este strict interzis. Se pedepseşte prin blocarea contului fără avetrizare prealabilă.

4. Intruziune

Se defineşte ca fiind intruziune orice acţine intenţionată în joc dăunatoare împotriva altui jucător şi/sau server.

Acestea includ:

* atac împotriva serverului* (încercări de a împiedica funcţionarea sistemului sau a serverului sau manipularea codului jocului);
* încercare de a se infiltra în calculatoarele clienţilor.
* intrusiune directă intr-un cont străin fără știrea proprietarului de exemplu haking;
* intrusiune indirectă-interferareă cu jocul pe un cont străin;
* manipularea codurile jocului,
* postarea mesajelor de fraudare
* participare la acţiuni de fraudare
* orce altă acţine dăunatoare împotriva altui jucător sau server.ofensatorul va fi pedepsit cu blocarea contului *.
* orice altă acţiune răuvoitoare împotriva unui alt jucător sau server (aceasta include eludare a regulilor de joc de la un calculator: folosirea software-ului pentru a ascunde adresa IP a utilizatorului, servere proxy publice deschise, precum şi orice astfel de metode);
* utilizarea unor tehnici de a obţine informaţii confidenţiale de la alţi utilizatori, parole, coduri de diferite tipuri şi toate tipurile de informaţii la care nu ar avea acces în mod normal;

*Administrația de joc își păstrează dreptul de a solicita despăgubiri în timp, în conformitate cu legislaţia Republicii Bulgaria pentru despăgubiri şi rambursarea cheltuielilor administrative.

Pedeapsa pentru orice tip de intruziune este blocarea contului fara niciun avertisment.

5. Bug

Bug-ul este o slăbiciune sau o greşeală în codul de produs, care poate permite utilizatorului să beneficieze de joc într-un mod neautorizat. Folosirea abuzivă a unui bug este orice activitate care împiedică serverul si / sau software-ul pentru a îndeplini sarcinile aşteptate.

Dacă un jucător gaseste un bug in joc, el / ea trebuie să informeze imediat administratia.

Pedeapsa pentru folosirea abuzivă a unui bug, indiferent dacă aceasta a fost raportat sau nu, este blocarea contului fara nici un avertisment.

6. Abuz

Abuzul este orice tip de comportament inadecvat contrare decenţei publice faţă de alţi jucători în joc. Aceasta descriere include, de asemenea:

* distributia de pornografie/materiale ilegale:
* nume ofensatoare şi obscene;
* nickname-uri şi/sau avatere ofensatoare şi obscene în formul jocului;

Toate imaginile, avatarele, nume şi nickname-urile cu un conţinut extrem de erotic, pornografia, violenţa sau orice alteceva care contrar decenţei publice, precum şi orice alte materiale ilegale vor fi cenzurate.
Pedeapsa pentru acest tip de abuz este blocarea contului fara niciun avertisment.


7. Limbaj obscen

7.1. Insulte:

Insultele de orice fel, indiferent cui ii sunt adresate și în cazul în care acestea au fost publicate (de exemplu într-un comentariu pe profilul personal, în mesaj personal, ca nume de domnişoara sau ca nume de animal, etc.) sunt interzise. Tot conţinutul abuziv va fi cenzurat.

7.2. Ameninţări, injurături şi limbaj obscen

Orice fel de şantaj sau ameninţări (fizice, spre deosebire de viaţa virtuală) împotriva altor jucători sunt strict interzise.

7.3. Însuşirea rolului de Administrator

Administratorii de joc sunt oamenii care pot ajuta pe fiecare jucător, în caz de probleme sau întrebări legate de joc. Deci, ei trebuie respectaţi. Orice încercare a unui jucător de a se prezenta ca fiind administrator este strict interzisă. Această descriere include, de asemenea:

* încercările utilizatorilor de a pune presiune pe membrilor din echipa de joc, în scopul de a obţine avantaje faţă de alţi actori în joc;
* insulte şi ameninţări de la utilizatori care vizează echipa de joc, indiferent de tipul, locaţia şi ora în care sunt făcute. Echipa îşi rezervă dreptul de a acţiona, la discreţia sa în cazul în care abuzul este dovedit, fara nicio explicatie sau notificare a oricărei entităţi externe.
* insulte şi ameninţări de către membrii echipei de joc către utilizatori (vezi secţiunea anterioară). Sancţiunile se aplică tuturor membrilor de joc, indiferent de statutul.

8. Spam

Spam este considerat orice tip de trimiterea mesajelor nedorite de la alţi jucători în joc. Această descriere include, de asemenea:8.2. Mesaje troll

Mesajele cu un conţinut fals în incercarea de a face alţi jucători să desfăşoare activităţi în joc, în scopul de a obţine orice fel de avantaje sunt strict interzise.

8.3. Reclame cu scop comercial

Orice publicitate neautorizată în locurile destinate informării utilizătorilor, în comentarii despre alţi jucatori sau nume de utilizator sub forma de text, bannere, link-uri, poze, avatare, etc este strict interzisă.


Pedeapsa pentru orice tip de spam este punerea contul în mod silenţios, fără nici un avertisment.
Imagine
Avatar utilizator
Sofia
Senior Membru
 
Mesaje: 239
Membru din: Mar Mai 11, 2010 1:15 pm
Localitate: Baia Mare
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Drapelul Naţional:
RomaniaRomaniaÎnapoi la Regulamente

CINE ESTE ONLINE?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori