Moderatori: SubAdministratori, Moderator FORUM, Super Moderator Forum
pissycutza2000 scrie:Alexandra.nice-Pantofii chiar nu au ce cauta la o rochie selecta de gala.Zici ca ai jumulit o lebada cu chestia aia in spate!Asa...Iti sugerez sa folosesti o geanta mai de gala,la fel si un inel.Imi place machiajul.Bine Imbracata
cu indulgenta puteai si mai mult avand in vedere faptul ca esti pe locul I la FTV!
Dyarwen-De unde sa incep..Frizura,machiaj,geanta,cercei,lantisor si inel..toate sunt asortate AIUREA!FOARTE PROST IMBRACATA!!!Ar trebui sa vedem ceva mai bun de la tine!Fara suparare!!
Ing3rul_r0z-WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! esti superba!FOARTE BINE IMBRACATA!
Dyarwen scrie:pissycutza2000 scrie:Alexandra.nice-Pantofii chiar nu au ce cauta la o rochie selecta de gala.Zici ca ai jumulit o lebada cu chestia aia in spate!Asa...Iti sugerez sa folosesti o geanta mai de gala,la fel si un inel.Imi place machiajul.Bine Imbracata
cu indulgenta puteai si mai mult avand in vedere faptul ca esti pe locul I la FTV!
Dyarwen-De unde sa incep..Frizura,machiaj,geanta,cercei,lantisor si inel..toate sunt asortate AIUREA!FOARTE PROST IMBRACATA!!!Ar trebui sa vedem ceva mai bun de la tine!Fara suparare!!
Ing3rul_r0z-WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! esti superba!FOARTE BINE IMBRACATA!
de cand e aiurea sa fi imbracata asortat ?)) e ciudat ca si Ing3rul_r0z e la fel de asortata dar eu in schimb sunt prost imbracata
ba nu...foarte prost imbracata
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori