Mirela- avand in vedere ca este un costum oficial sa spun asa, adica nu improvizat de ea, nu pot spune decat ca este foarte frumoasa, ea a adaugat doar cerceii care se potrivesc foarte bine :x deci ce pot sa zic,
Foarte bine imbracata :xSonia- ei bine cad ca s-a schimbat, dar nu prea e reusita nici aceasta tinuta, fara suparare, nu imi plac acele manusi cum stau, iar geanta nu se potriveste cu nimic, rochia e bej, geanta alba, machiajul rosu, acuma sa nu ziceti ca am eu ceva cu ea, pentru ca m-a invins cum s-ar spune, dar acea rochie cred ca o au mai toate fetele de la nivel 15 in sus, daca era macar de la un eveniment mai ziceam, dupa parerea mea nu este potrivita acea tinuta pentru podium deci:
Prost imbracata.
Pensy- este foarte frumoasa, imi place mult acea nuanta de mov, accesoriile eu zic ca se potrivesc si ca sunt foarte frumoase, mai ales ca fac parte dintr-un set, si un e unu de la mistery, unu de la un eveniment, altul cumparat si asa mai departe, deci imi place, concluzia:
Bine imbracata.ei, cam atat, sa vedem cu ce ne vor mai uimi fetele de saptamana aceasta, si nu va faceti griji fetelor, eu sunt foarte bine

:x