Alexandra00 scrie:Mai, mai, mai ... se pare ca vanatorul dupa ce pleaca la vanat si vine acasa cu un premiu, este prea obosit sa-si mai ingrijeasca imaginea, care reflecta mai mult munca si osteneala decat o imagine ce radiaza de in luminile reflectoarelor a victorie. Din pacate vanatorul si-a pus amprenta si pe domnisoarele podiumului acestei saptamani.
Dupa parerea mea, cea mai bine imbracata domnisoara de pe podium este cea de pe primul loc, intrucat are cele mai bine asortate haine chiar daca machiajul lasa de dorit.
Desi nu arata prea grozav acei pantofi in comparatie cu rochia, se compenseaza faptul ca se asorteaza cu restul accesoriilor, ceea ce ii da un mare plus in fata celorlalte domnisoare de pe podium. Mai putin machiajul ... Sprancene negre si incruntate pentru un par de culoarea ciocolatei?! Stim ca si femeile rrome seamana din ce in ce mai mult cu vedetele ce pun mult roz in buze, dar nu trebuie sa ne inspiram din viata reala in cazul acesta.
Domnisoara de pe locul 2 ... daca te-ar invita cineva la o noapte de gala unde sunt invitate marile personalitati de la Hollywood, tu te prezinti cu pierce in nas sau in orice alta parte a fetei? Se pare ca esti prima domnisoara pe care o vad cu pierce si alunita pe fata. Sa mai spun despre pantofii, poseta si bratara care sunt foarte neinspirat alese?! Aceea rochie, domnisoara, este o rochie speciala, nu o poti asorta cu orice obiect din garderoba ta.
Ultima, dar nu cea din urma, domnisoara de pe podium, ei bine ... O apreciez ca este singura care a folosit simbolul feminitatii, un ruj rosu, imbinat cu un machiaj extraordinar. Este singura domnisoara de pe podium care stie sa se macheze, dar este si singura care nu stie CE sa poarte, sau CUM sa poarte, pe podium. Draga mea, acei pantofi combinati cu acele dresuri cu model nu pot fi imbinate in niciun caz cu geaca de piele, pe care o poti purta oricand pe strada! Rochita, esarfa, cerceii si inelul ... ei bine, nici diamantele nu mai sunt ce erau odata ... acele obiecte clar nu sunt facute sa fie purtate intr-o asemenea combinatie! - mai ales in acele culori.
Of dragele mele, daca chiar vreti sa fiti pe podium si sa ramaneti, concentrativa in primul rand pe felul in care aratati decat pe vanatoarea de voturi!
Alexandra00 scrie: http://i41.tinypic.com/33ups93.png
Se pare ca o domnisoara nu a scapat de prostul obicei de a strica o tinuta reusita printr-un item din mall ieftin si total neadecvat unei rochii de seara. Foarte trist. Mai ales cand asortezi diamantele unei bratari la niste cercei ce sunt facuti doar pentru o tinuta cocktail si un lantisor foarte finut. Cine stie ... poate domnisoara Mir3lutzaa a incercat sa para sofisticata punand acea poseta de 299$ la o rochie Promgirl.
Saraca TERANI Couture (firma care a revolutionat adevaratele rochii prom)... si eu as fi fost trista sa vad ca una din creatiile mele ajunge in mainile ei. 
Concluzia: Domnisoara Pensy - deoarece a purtat astazi tinuta de ieri, verdictul este Prost imbracata!
Domnisoara Mir3lutzaa - Si-a schimbat tinuta dar tot Prost imbracata! ramane.
Domnisoara Lucrecia13 - Chiar daca nu si-a schimbat tinuta verdictul este acelasi Prost imbracata!, deoarece tinuta este de ieri!
Fetelor, atat de tare v-a obosit goana dupa voturi?