Pagina 1 din 1

Reanimarea forumului ❣

MesajScris: Dum Iul 22, 2018 8:59 am
de Lyly
"Pe vremea mea" Forumul Lady Popular era mult mai activ ヽ(•‿•)ノ

Jucatoarele intrau zilnic, erau nenumarate subiecte noi si interesante - comentarii despre podium "Gossip Girl", sectiunea de cunoastere si sfaturi personale "Club privat Lady Popular & Fashion Arena", Revista Lady Popular "Editura XS-Software", "Glume si Teste Haioase", jocuri inventate de jucatoare "Jocuri Forum" si "Jocuri Fashion", "Povesti", discutii despre cartile, muzica, filmele, serialele preferate "Fan Club-uri", discutii despre moda reala, modele pentru manichiura... si multe, multe altele!! Jucatoarele "vechi" sigur isi amintesc cu drag ❤


Era frumos, activ... si era al nostru! Haideti sa readucem la viata Forumul Lady Popular ツ


Asteptam propuneti voastre pentru subiecte noi si va invitam sa aruncati un ochi peste sectiunile forumului!


PS: Aceasta discutie este strict despre Forum. Va rog sa nu propuneti aici idei pentru Joc.


Re: Reanimarea forumului ❣

MesajScris: Lun Iul 23, 2018 2:36 pm
de Kinderrr
For starters, avem nevoie de persoane active pe forum, deci trebuie sa invitam persoanele de pe joc. Poate, incepand cu jucatoarele mai vechi care se ocupau de jocuri Fashion.
Practic, adunam toate persoanele dispuse sa ajute si deschidem topicuri, jocuri, incepem sa comentam podiumurile, apoi facem in ps imagini care sa descrie cat de distractiv ar putea fi forum-ul; apoi dam de veste prin tot jocul. =))

Re: Reanimarea forumului ❣

MesajScris: Mie Iul 25, 2018 9:59 am
de frrumussica
Personal, mi-ar placea sa vad mai multe concursuri saptamanale si lunare. Sunt sigura ca, daca ar avea mai multe motive sa intre pe forum, fetele ar face-o. Apoi, cele cu initiativa ar deschide topicuri cu jocuri, discutii etc. Nu stiu daca ideea asta e buna sau nu, dar mie chiar mi-ar placea sa vad din nou forumul activ si plin de lume :)

Re: Reanimarea forumului ❣

MesajScris: Lun Aug 06, 2018 5:50 pm
de Alina02
Pai nu " fur " idei, dar pe forumul unui joc sunt provocari de genul " deseneaza un ... " si toate primesc premii . E chiar misto si mi-ar placea sa vad si aici .
Eu as face mii de topicuri, dar nimeni nu intra pe forum si e pustiu..

Re: Reanimarea forumului ❣

MesajScris: Mie Aug 08, 2018 10:49 am
de Serena
Nu ca ajuta ca spun asta, dar cred ca motivul din care forumul e asa pustiu e pt ca fetele care obisnuiau sa fie active sunt la liceu in anul temrinal daca nu deja la faculta si e cam complicat sa te ocupi de asa ceva in conditiile alea, iar fetele noi si mai micute sunt prea ocupate cu facebook, instagram, cultura meme-urilor etc. Plus, din cate stiu Damian are o comunitate LPFA destul de stufoasa pe un grup FB momentan. Sanse slabe sa mai formati o comunitate activa aici, dar daca reusiti sa puneti ceva pe roate as fi bucuroasa sa ajut. De ceva vreme incoace ma gandeam sa reincep o poveste BD si mi-ar face placere sa o incep aici.