Pagina 1 din 1

~Noi optiuni la inregistrare~

MesajScris: Joi Iun 27, 2013 2:27 pm
de LYLvonLOL
Acum cateva saptamani, o amica a mea a dorit sa-si creeze cont pe forum. Dupa ce la facut, nu stia nici cum sa vizualizeze un topic!Pana la urma a aflat de la mine. Cand a vrut insa sa isi puna o semnatura s-a blocat. I s-a parut extrem de greu si a ramas cu impresia ca forumul e greoi si plictisitor.
Sunt sigura ca mai sunt fete in situatia ei. As sugera ca la inceput, cand te inregistrezi, sa primesti o lista cu niste setari: cum pui semnatura/avatar, cum raspunzi/creezi un topic, cum dai mesaj privat, cum faci sa pui o imagine din calculator etc. Veti spune ca aceste lucruri le puteti afla din topicul de intrebari, dar fetele proaspat inregistrate nici asta nu stiu sa faca (unele stiu).
De asemenea, asa cum exista avatare pentru utilizatoriii proaspat inregistrati sa existe si semnaturi.
Sa fie ceva floral/fashion si sa nu scrie nimic ar fi cel mai potrivit. Sa fie 2-3 modele, din care acestia sa isi le aleaga tot la inregistrare.

Sper sa va placa ideea mea!

Re: ~Noi obtiuni la inregistrare~

MesajScris: Joi Iun 27, 2013 10:26 pm
de Allex
Chestia asta ca nu stie vizualiza un topic mi se pare exagerata, nu e greu sa butonezi pe aici ca sa iti dai seama cum se foloseste .. sau vrea sa si posteze ceva din prima secunda de cand s-a inregistrat?
Cat despre semnatura .. aceasta dupa cum stim toti este personala, ca doar deaia e semnatura, deci nu putem noi "semna" in locul utilizatorilor noi. In plus ghidul daca il vezi doar odata la inregistrare, nu retii mare lucru, apoi ce faci? =))

Niciunul din noi nu ne-am nascut invatati, dar am explorat, nu ne-am asteptat sa stim tot din prima secunda de logare pe acest forum, nici nu am asteptat sa ne invete altii :; chiar nu mi se pare ceva imposibil sa cutreieri forumul pana intelegi cu ce se mananca.