Pagina 1 din 1

Casatorie, copil

MesajScris: Mie Iul 16, 2014 8:34 pm
de Mariajulieta
Tot eu. O sa imi scriu ideea. M am gândit ca fie are domnișoara, dupa ce aduna toate cadourile de la un iubit, sa se poată căsători . (Bine, asta ar costa ). Si dupa ce se căsătoresc , sa poată aibă un copil, pe care sa l îngrijească si sa il crească. Copilul poate apărea ca si animalele de conpanie. Sau se poate crea un joc legat tot de lady popular fashion arena, numit :Baby Popular, in care trebuie sa "îngrijim " copii de pe joc. Va rog sa imi Trimiteți REPEDE un raspuns, sau macar sa Trimiteți ideea mea mai departe. Multumesc anticipat! La revedere!

Re: Sugestie IMPORTANTA

MesajScris: Mie Iul 16, 2014 8:46 pm
de bella
In cazul in care acum ai picat din luna si nu ai aflat,dupa ce primesti toate cadourile de la iubit te poti logodi cu el.Si administratorii nu stau sa ne faca noua n miliarde de versiuni ca asa vrem.Inainte de a sugera ceva,gandeste-te bine.

Re: Sugestie IMPORTANTA

MesajScris: Joi Iul 17, 2014 11:42 am
de Iuliana03
bella scrie:In cazul in care acum ai picat din luna si nu ai aflat,dupa ce primesti toate cadourile de la iubit te poti logodi cu el.Si administratorii nu stau sa ne faca noua n miliarde de versiuni ca asa vrem.Inainte de a sugera ceva,gandeste-te bine.

Sunt perfect de accord cu bella administratori nu pot crea multe versiuni pentru ca asa vrem noi,sunt sigura ca este foarte greu sa creezi o versiune si sa ai grija ca totul merge bine :roll: si in plus ce rost ar avea copii in joc acesta este un joc de moda nu de ingrijit copii,exista o gramada de alte jocuri pe Internet cu ingrijirea copiilor daca vrei

Re: Sugestie IMPORTANTA

MesajScris: Joi Iul 17, 2014 12:03 pm
de RevaReva
Serios ? Baby Popular ? Si in plus poti sa te logodesti cu iubitul..

Re: Sugestie IMPORTANTA

MesajScris: Mar Aug 12, 2014 6:14 pm
de SylvieLynch
Ar fi fost o idee....Mi-e mi-a placut.Desi te poti casatori cu iubitul ar fi fost si aceasta idee buna.......

Re: Sugestie IMPORTANTA

MesajScris: Sâm Dec 27, 2014 11:45 pm
de Lyly
Imagine