Pagina 1 din 1

Stergerea conturilor banate permanent

MesajScris: Dum Mai 27, 2012 8:22 pm
de Kosminutza12
Nu ar fi mai bine daca moderatorii jocului ar sterge absolut toate conturile banate permanent si toate conturile pe care nu s-a mai intrat de minim 30 de zile adica cele care au domnisoara in perfuzii ? Asa, fetele care se inregistreaza, ar avea mai multe obtiuni pentru numele domnisoarei ! :)

Re: Stergerea conturilor banate permanent

MesajScris: Dum Mai 27, 2012 8:26 pm
de Kinderrr
Da ... In mare idea e buna . Dar ... 30 de zile mi se pare putin . Adica , daca nu putem intra pe joc timp de 40 / 50 de zile ? :roll: Si am muncit mult .

Re: Stergerea conturilor banate permanent

MesajScris: Lun Mai 28, 2012 9:39 am
de Kosminutza12
SassySassy scrie:Da ... In mare idea e buna . Dar ... 30 de zile mi se pare putin . Adica , daca nu putem intra pe joc timp de 40 / 50 de zile ? :roll: Si am muncit mult .


Ai "datoria" sa o trimitzi pe lady intr-o vacantza, ori de 20 de zile, ori de lux, la care platesti diamante sau sa trimitzi un feedback administratziei in care sa-i anuntzi ca vei fi plecata cu treburi si ca nu vei putea intra si sa-i rogi sa nu-ti stearga contul ! :confused:

Re: Stergerea conturilor banate permanent

MesajScris: Lun Mai 28, 2012 7:19 pm
de Anthelixes
Mie nu prea imi place...muncim la cont si dupa sa il pierdem...

Re: Stergerea conturilor banate permanent

MesajScris: Mie Mai 30, 2012 7:33 am
de Anii30
Nu e o idee stralucita deoarece eu intru foarte rar pe lady a mea si incerc sa mai stau pe forum dar am multa treaba....Bacul si + pregatirile cu clasele a 6-7-8 la fizica....imi iau mult din timp...Si lady e lasata la oparte.

Re: Stergerea conturilor banate permanent

MesajScris: Vin Iun 01, 2012 3:45 pm
de EASYMARY
sunt si eu de acord cu Kosminutza12. Atata timp cat conturile sunt banate permanent, la ce rost mai apar in joc: e clar ca nu le va mai putea accesa nimeni niciodata. Cat despre conturile in care domnisoarele sunt in perfuzii: am vazut ca sunt foarte multe care se pare ca doar si-au facut cont fara a-l folosi, conturi efectiv cu 0 puncte. Poate ar fi prea drastica stergerea directa, insa ma gandesc ca s-ar putea da un avertistemnt valabil -nu stiu, un 30 de zile si daca fetele nu isi revoca dreptul de folosire, atunci poate fi sters. Cum zice si Kosminutza12, fetele care se inregistreaza, ar avea mai multe obtiuni pentru numele domnisoarei. Numai bine si bafta la idei si creatii!!!!

Re: Stergerea conturilor banate permanent

MesajScris: Mie Iun 27, 2012 6:30 pm
de Laryssa
In primul rand,cele banate pentru multyaccount sunt banate timp de 5 ani.Asta e pedeapsa lor.Poate,dupa ce le trece timpul de ban vor vrea sa continue sa joace.Altele nu intra mai mult de 30 de zile si poate vor sa intre dupa un anumit timp.Nu e o idee foarte stralucita.
Topic inchis.