Pagina 1 din 1

Lady Popular Mobile App

MesajScris: Mie Oct 10, 2018 2:36 pm
de Krisstyna
Imagine

Dragi domnișoare!


A venit momentul!


Ne bucurăm foarte mult că deja putem să vă anunțăm că jocul vostru preferat Lady Popular este oficial disponibil și pe telefon.


Îl puteți descărca de aici Google Play sau de aici App Store. După mai multe luni de muncă determinată, vă prezentăm acest produs care îmbină toate cunoștințele, hotărârea și pasiunea echipei noastre.


Suntem foarte mândri cu rezultatul, dar nu uităm că am avut cel mai bun partener în această aventură - pe voi! Mulțumim din inimă fiecăruia dintre voi care ne-a ajutat în perioadă de testare și ne-a trimis feedback! N-am fi reușit fără voi! Nu uitați să descărcați aplicația - este mai rapidă, mai bună, arată mai bine și, mai important - va fi cu voi peste tot! Jocul vostru preferat - la un click distanță! Nu mai este nevoie să stați pe ghimpi în timpul evenimentelor importante. Jocul vă va trimite notificări!


Descoperă noul design al jocului.


Încearcă un mod absolut nou de a te bucura de joc - merge impecabil!


Poți juca jocul pe aproape orice fel de dispozitiv - ia jocul tău preferat oriunde vrei! Sună prea bine ca să fie adevărat? Este și mai bine decât atât!


Am pregătit ceva special pentru cei care descarcă aplicația pe telefonul lor - 7 cadouri unice! Câte un cadou pentru prima săptămână de joc pe mobil!


Ești pregătită?


Să începem!


Echipa Lady Popular