Pagina 1 din 1

Eveniment - Games of Fire - White Throne

MesajScris: Joi Noi 09, 2017 1:23 pm
de Krisstyna
Imagine


Bună domnișoarelor,

Evenimentul Games of Fire - White Throne este înapoi! Aveți șansa să câștigați niște costume uimitoare și un fundal unic, dacă reușiți să colectați toate recompensele.

Grăbiti-vă la harta evenimentului și vizitați toate districtele pentru a descoperi toate cuferele de comori care ascund articolele de îmbrăcăminte prețioase. Asigurați-vă că vă logați zilnic pentru a obține săgețile dvs. gratuite - veți avea nevoie de ele în călătorie pentru recompense.

Odată ce intrați în eveniment, veți vedea harta și zarurile mari strălucitoare în partea dreaptă sus - faceți doar clic pe butonul Aruncă și traversați pătratele! Numărul de zaruri pe care îl obțineți va fi numărul de pătrate de pe hartă pe care le veți trece mai departe. Amintiți-vă că trebuie să aterizați exact pe districte pentru a putea intra în ele sau pentru a trece peste ele. Dacă vă lasă norocul, puteți folosi întotdeauna Zarul norocos, cu ajutorul căruia vă puteți preselecta numărul de pași și obțineți rezultatul dorit de fiecare dată! Când vă aflați într-un district veți observa că există recompense pe fiecare pătrat, dar doar câteva dintre ele păstrează cuferele de comori. Încearcă tot ce trebuie pentru a ateriza pe cufere, deoarece acestea dețin cele mai mari recompense - obiecte apartament și haine! Zarul norocos vă stă la dispoziție dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor!

Dacă executați tot drumul printr-o zonă, dar totuși vă lipsește o recompensă, puteți folosi opțiunea Restart și puteți merge la o altă șansă pentru a obține toate bunele! Puteți, de asemenea, să continuați pe hartă evenimentului într-o altă zonă și să puteți reveni la o zonă în care nu ați primit toate recompensele, complet gratuit.

Și, în sfârșit, dar nu în ultimul rând - dacă veți obține toate cuferele de comori din toate districtele, veți câștiga fundalul care vă va uimi!

Distrați-vă și mult noroc!

Evenimentul va fi disponibil până la 22.11.2017; 13:00 CET.