Ghid pentru Incepatori

Moderatori: SubAdministratori, Moderator FORUM, Super Moderator Forum

Ghid pentru Incepatori

Mesajde Honey » Mar Apr 06, 2010 11:53 pm

Statusurile

In joc exista mai multe statusuri:

Fericire - aceasta creste sau scade in functie de anumiti factori determinanti:
Creste atunci cand domnisoara se joaca impreuna cu animalul de companie, mananca anumite produse alimentare, sau merge la o vizita la terapeutul Spitalului. Fericirea scade atunci cand domnisoara se desparte de iubit.

Sanatate – aceasta creste sau scade in functie de celelalte statusuri (foame, sete etc).

Foame – creste atunci cand domnisoara practica sporturi (fitness, jogging, joaca alaturi de animalul de companie etc) si scade atunci cand mananca.

Sete – creste atunci cand domnisoara face orice fel de efort fizic (dans, fitness, jogging etc) si scade atunci cand bea.
Energie - creste atunci cand domnisoara face orice fel de efort fizic (dans, fitness, jogging etc) si atunci cand munceste, si scade atunci cand doarme.

Igiena - scade atunci cand domnisoara face orice fel de efort fizic (dans, fitness, jogging etc) si atunci cand munceste, si creste atunci cand face dus.


Hainele si machiajul


Hainele se pot achizitiona din oras, de la Mall – fie din magazinele normale, care sunt sortate in functie de specificul lor, fie de la magazinul special Mystery. Acest magazin va poate oferi sansa de a obtine haine si accesorii foarte scumpe care sunt indisponibile la magazinele normale.
Machiajul si coafura se pot schimba in oras, la Salonul de Frumusete. Aici va puteti asigura ca domnisoara voastra este asortata cu hainele pe care le poarta si de asemenea, va puteti asigura ca este unica prin schimbarea culorii ochilor, a buzelor etc.
Este de mentionat ca mai multe ajustari asupra domnisoarei le puteti face la Spital, unde va sunt disponibile diverse operatii estetice.


Iubitii


Domnisoarele pot flirta la Disco, un pic mai jos de rubrica pentru dans. Succesul Flirtului depinde de mai multi factori:
Fericirea trebuie sa fie 120 sau mai mult
Setea trebuie sa fie 0
Foamea trebuie sa fie 0
Igiena trebuie sa fie 100
Greutatea trebuie sa fie +/- 2 kg fata de greutatea ideala a domnisoarei (adica 57 kg)
Pretul total al hainelor si al accesoriilor trebuie sa ajunga la peste 20 000 dolari.

Daca ai satisfacut 3 sau mai putine din aceste nevoi, ai 25% sa gasesti un iubit. Pentru 4 criterii satisfacute sansa este de 33%, iar daca le-ai completat pe toate ai 50% sansa.

Este de mentionat ca iubitii si veniturile pe care le aduc ei depind de nivelul domnisoarei.
In ceea ce priveste despartirea de iubit, aceasta se poate face tot la Disco. Succesul despartirii depinde si el de mai multi factori:
Fericirea trebuie sa fie 90 sau mai putin
Setea trebuie sa fie 20
Foamea trebuie sa fie 20
Igiena trebuie sa fie 70 sau mai putin
Greutatea trebuie sa fie +/- 4 kg fata de greutatea ideeala a domnisoarei (adica 57 kg)
Pretul total al hainelor si al accesoriilor trebuie sa fie peste 15 dolari.

Daca ai satisfacut 3 sau mai putine din aceste nevoi ai 25% sa te desparti de iubit. Pentru 4 criterii satisfacute sansa este de 33%, iar daca le-ai completat pe toate ai 50% sansa.


Casele


La stadii diferite ale jocului domnisoara ta o sa poata inchiria sau achizitiona diferite tipuri de apartamente, sau chiar si case. Fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje: unele sunt mici si ieftine, altele dau comfort, au 6 camere dar sunt scumpe.
Daca alegi sa achizitonezi o casa, in loc sa o inchiriezi, trebuie sa stii ca o poti vinde mai tarziu daca vrei sa cumperi una mai mare. Banii returnati vor fi mai putini, depinzand de gradul de utilizare al apartamentului. Daca il vinzi in primele 24 de ore dupa data cumpararii vei primi suma intreaga inapoi.
Poti cumpara si inchiria case de la Agentia Imobiliara din oras.In clipa cand inchiriezi sau cumperi o casa aceasta o sa apara in oras ca loc de vizitare pentru jucatori. Fiecare casa aduce un numar de puncte pe zi pentru a iti ajuta domnisoara sa progreseze in joc.


Animalele de companie


Din oras, de la Magazinul de Animale domnisoara ta poate achizitona diverse animalute de companie care ii ofera un anumit numar de puncte pe zi, si care o pot ajuta sa-si revina dupa o despartire dureroasa, crescandu-i fericirea de fiecare data cand se joaca alaturi de el. Animalul de companie trebuie sa fie hranit, plimbat si mai ales iubit.


Punctele si voturile


Domnisoara ta poate progresa in clasament prin intermediul punctelor si al voturilor.
Punctele se pot obtine prin modalitati foarte diverse: daca domnisoara ta se va juca mini-jocuri, isi va face operatii estetice, va avea un apartament si un iubit, va frecventa Salonul de Frumusete sau Studioul de Tatuaje, si daca va dansa cu pofta, punctele ii vor creste. In schimb, daca isi va abandona animalul de companie, acestea vor scadea.
Pe de alta parte, voturile se obtin din partea celorlalte domnisoare, daca ele considera ca tinuta, machiajul, apartamentul si animalutul tau sunt deosebite. Numai domnisoarele cu nivel minim 10 pot vota, insa orice domnisoara, indifferent de nivel, poate primi voturi.


Banii si Diamantele


Dolarii reprezinta moneda curenta in joc. Cu acestia poti achizitiona haine, te poti machia sau iti poti schimba coafura si iti poti plati chiria pentru apartament, sau cursurile de formare profesionala. Dolarii se pot castiga lucrand, avand un iubit bogat, castigand anumite mini-jocuri sau provocari si schimband Diamantele.
Diamantele se pot achizitiona din oras, de la Banca prin diferite metode: transfer bancar, PayPal, SMS din retelele nationale etc. Cu ajutorul Diamantelor domnisoara ta poate beneficia de cont Premium, isi poate cumpara un animalut de companie, sau poate obtine foarte multi dolari. Mai multe detalii despre beneficiile oferite de contul Premium si de Diamante la http://forum.ladypopular.ro/viewtopic.php?f=10&t=103


Provocarile


Domnisoara ta poate fi provocata sau poate provoca la randul ei anumite domnisoare pentru a dovedi ca este cea mai buna. Aceste provocari pot veni sub forma mini-jocurilor, sau sub forma Luptelor Doamnei.
Pentru provocari se poate stabili si o miza, astfel incat poti pierde sau castiga sume importante de dolari. De aceea trebuie sa ai mare grija ce provocari accepti, si sa fi foarte bine pregatita pentru acestea.
Honey
Bunny
Membru
 
Mesaje: 18
Membru din: Mar Mar 09, 2010 11:55 am
Localitate: WonderLand
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Înapoi la Ajutor Joc LadyPopular

CINE ESTE ONLINE?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori